2012. június 22., péntek


Boutiq’Bar

Tegnap lehetőségünk nyílt a Boutiq’Bar-ban (http://www.boutiqbar.hu/) tölteni az esténket. Letisztult elegancia, különleges ízvilág, ez ami leginkább megfogalmazódik bennem a helyről.

Hogy miért is egyedülálló ez a hely? Kellemes környezettel, egyedülálló választékkal és lenyűgöző hangvételű itallappal várja vendégeit a Budapest szívében található hely.

Az alkoholt régen széles körben orvosi célokra is használták. Innen ered az ötlet, hogy a héten Apotheke Week-et tartanak, így az alkohol jótékony hatását különleges italokon keresztül érezhetjük. Mi is kipróbáltunk a Penicillin elnevezésűt, mely a füstös whisky, méz és gyömbér találkozásából, keveredéséből ered.



Szerettem volna megkóstolni olyan koktélt, amit azok is fogyaszthatnak, akiknek nincs lehetőségük ezen a héten eljutni a bárba. A Cape Cod-ra esett a választásom. Vodka, tőzegáfonya, lime. London legnépszerűbb itala, érdemes kipróbálni!

Végezetül arra is gondolva, hogy pótoljuk azt a folyadékmennyiséget, amely az alkohol vízelvonó hatására távozott szervezetünkből, egy-egy hűsítő uborka szeletekkel ízesített hűsítő vizet kaptunk. Ez utóbbit érdemes otthon is kipróbálni ezeken a forró nyári napokon!


by Salubrity


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése