2013. május 30., csütörtök

Egy éves a Salubrity!Egy évvel ezelőtt ilyenkor támadt az ötletünk, hogy létrehozunk egy blogot, ahol jobbnál jobb recepteket mutatunk be az érdeklődőknek. Az eltelt időszakban voltak könnyebb és nehezebb időszakok, amikor minden energiánkat csak a blogolásra tudtuk fordítani, és sülve-főve együtt voltunk a konyhában, de volt olyan is, amikor sajnos a háttérbe szorult. Boldogabb és csalódottabb időszakok is váltakoztak, amelyek hozzátok, Kedves Olvasók köthetők, de valahogy a nehezebb időszakban mindig kaptunk egy pozitív, megerősítő töltetet, hogy munkánk mégsem haszontalan. Ilyen a nemrég Marianntól kapott levél is!

„Sziasztok!

Szeretnék köszönetet mondani, amiért a receptjeitekkel segítettetek kordában tartani a terhességi cukorbetegségem! :) 

Nélkületek nehezebben sikerült volna ilyen gyönyörű Anyák napi ajándékot kapni! 

Köszönünk még egyszer mindent! 
Mariann és Marion :) „


A levelet olvasva először szóhoz sem jutottunk, nekem könnyes lett a szemem, annyira meghatódtam. Úgy gondolom, hogy ez egy olyan fantasztikus üzenet, amely arra sarkall minket, hogy igenis érdemes ezt a hobbit a továbbiakban is űzni, annak ellenére, hogy sokszor a mindennapok erőfeszítései mellett kevesebb időnk is jut rá.

Köszönjük minden Olvasónknak, hogy az elmúlt évben olvasott minket, és köszönet a Családnak is, akik bíztattak arra, hogy értékes és színvonalas a munkánk!

Puszi Mindenkinek!


Salubrity (Reni és István) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése