2012. október 26., péntek

MSN Mai Nap_Életmód rovat


Egy újabb mérföldkőhöz érkezett a Salubrity gasztroblog. Ismét fantasztikus lehetőséget kaptunk, hogy receptjeinket, tudásunkat és szemléletmódunkat széles közönség előtt bemutassuk, nem is akárhol, egy neves hírportálon, az MSN Mai Nap Életmód rovatában (www.msn.mainap.hu). Ezentúl minden szombaton munkásságunk egy-egy darabjába nyerhetnek bepillantást az oldalon keresztül.

Ejtsünk néhány szót az oldalról, és annak profiljáról:
Az MSN Mai Nap egy olyan hírportál, amely egyszerű, közérthető formában számol be a legfontosabb hírekről!
Rendkívül sokszínű oldal, ahol a különböző témák találkoznak, szlogenje ezt méltán hirdeti: „Politika, sport, szórakozás, életmód, technika. Tőlünk tudod!”


Az MSN Mai Nap Életmód friss témákat kínál életmód témában. Hírt adnak a legújabb fesztiválokról, szépségápolási és divat trendekről. Foglalkoznak szerelmi tanácsokkal, no meg naprakész asztrológiai elemzésekkel szingliknek és párkapcsolatban élőknek. Lakberendezési tippeket ajánlanak otthonteremtőknek és utazási ötleteket kínálnak kirándulni vágyóknak. „Minden ami életmód, azt Tőlünk tudod!” http://eletmod.msn.mainap.hu/Kövessétek figyelemmel az oldalt, és kalandozzatok a gasztronómia világában, illetve az életmód rovatokban.

By Salubrity

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése