Hawaii csirke mogyorós rizzsel
Hozzávalók:
50 g pörkölt földimogyoró
80 g sárga húsú amerikai
paprika
55 g újhagyma
120 g trappista sajt
100 g borjú párizsi
600 g csirkemell
250 g ananász
200 g barna rizs
1 teáskanál olíva olaj
1 teáskanál Curry
3 csipet só
3 csipet bors
Elsőként
a barna rizst főzzük meg vízben, minden ízesítés nélkül. A mogyorót pirítsuk
meg az apró kockákra vágott paprikával, olíva olajon 5-6 percig. Keverjük össze
a megfőtt rizzsel és ízlés szerint curryvel fűszerezzük. A csirkemellekbe
vágjunk zsebeket, és tegyünk bele egy-egy szelet párizsit és sajtot. A zsebeket
fogpiszkálóval zárjuk le a könnyebb sütés érdekében. Sózzuk, borsozzuk a húsok
mindkét oldalát, majd alacsony lángon, serpenyőben, fedő alatt süssük kb. 15-20
percig. Amikor elkészült a hús, a megmaradt zsiradékban pirítsuk meg az apróra
vágott újhagymát és a karikákra vágott ananászt. Könnyű étel, egészséges
alapanyagokból.
Elkészítési
idő: 1 óra
Kalóriatartalom:
2900 kcal 725 kcal/ adag
Ár:
1600 Ft 400 Ft/adag
By
Salubrity
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése