Bangkok curry-s csirke friss salátával
Hozzávalók:
Curry-s csirkéhez:
120 g vöröshagyma
3
gerezd fokhagyma
Kotányi
Bangkok curry
750
g csirkemell
Saláta összetevői:
360
g paradicsom
170
g uborka
250
g Budget saláta
120
g lilahagyma
135
g trappista sajt
Öntethez:
270g
kefir
fél
evőkanál olíva olaj
15
g mustár (Globus, cukor nélküli)
3
csipet bors
fél
lime leve
2
g bazsalikom
csipet
só
Vágjuk a
húst nagyobb csíkokra , és nagy lángon, kevés olajon pirítsuk meg. Addig
pirítsuk, amíg a levet amit eresztett, el nem párolog, és a hús puha nem lesz.
Ezután ízlés szerint fűszerezzük meg a Bangkok curryvel, majd adjuk hozzá a
felszeletelt vöröshagymát, és az apróra vágott fokhagymát.
Majd készítsük el a salátát, melynek alapanyagait felvágjuk, és jól összekeverjük.
Az öntet elkészítése sem bonyolult. Az
összetevőket tegyük egy nagy tálba, és jól keverjük össze, hogy teljesen
homogén legyen. Végül a salátával összekeverjük, és már tálalhatjuk is.
Könnyed, nyárias étel.
Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 1900 Kcal 452 kcal/ adag
Ár: 2500 Ft 625 Ft/ adag
by Salubrity
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése