Hozzávalók:
220 g Bonduelle Gold
csemegekukorica
4 db (170 g) avokádó
100 ml (85g)
főzőtejszín
1,2 liter húsleveslé
80 g újhagyma
50 g teavaj
15 g chili paprika
fél narancs (25g)
leve
2 teáskanál (6g) currypor
1 evőkanál (15 g) nyírfacukor
1 teáskanál (7g) fűszerpaprika
1 teáskanál (1g) őrölt
gyömbér
Só és bors ízlés
szerint
Egy lábasban vajat hevítünk, majd beletesszük a karikákra
vágott újhagymát, az apróra vágott chilit. Fűszerezzük őrölt gyömbérrel,
curryvel majd 2-3 percig pirítjuk. Ezután hozzáadjuk az apró kockákra vágott
avokádót és a kukoricát, megszórjuk édes paprikával és a nyírfacukorral jól
összekeverjük. Ráfacsarunk fél narancs levét és felöntjük húsalaplével, majd felforraljuk
az egészet, kb. 10 percig főzzük. Majd csökkentsük a hőt és keverjük bele a
tejszínt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Elkészítési idő: 30
perc
Kalóriatartalom:
1135,3 Kcal 284 kcal/adag
CH tartalom: 125,18
CH 31,2 CH/adag
CH grammban
kifejezve!
4 adag
220 g Bonduelle Gold
csemegekukorica (167,2 kcal; 24,64 CH)
4 db (170 g) avokádó
(299,2 kcal; 12,58 CH)
100 ml (85g)
főzőtejszín (118 kcal; 4 CH)
1,2 liter húsleveslé
(72 kcal; 12 CH)
80 g újhagyma (25,6
kcal; 4,8 CH)
50 g teavaj (358,5
kcal; 0,05 CH)
15 g chili paprika
(6 kcal; 32 CH)
fél narancs (25g)
leve (10,25 kcal; 2,125 CH)
2 teáskanál (6g) currypor
(19,5 kcal; 3,49 CH)
1 evőkanál (15 g) nyírfacukor
(36 kcal; 25 CH)
1 teáskanál (7g) fűszerpaprika
(19,74 kcal; 3,78 CH)
1 teáskanál (1g) őrölt
gyömbér (3,35 kcal; 0,716 CH)
Só és bors ízlés
szerint
by
Salubrity
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése