Hozzávalók:
520 g csirke
150 g uborka
150 g ananász
100 g piros kaliforniai
paprika
100 g újhagyma
100 g sárgarépa
60 g méz
35 g pikáns csírakeverék
4 (28g) evőkanál
szójaszósz
2 teáskanál (2,5g) Bangkok
curry
1 evőkanál (8g) chili szósz
Köret:
150 g rizstészta
5 dl húsleveslé
Vágjuk
a zöldségeket apróra és keverjük össze őket. Olíva olajon pirítsuk meg a
csíkokra vágott csirkemellet, majd chili szósszal, szójaszósszal Bangkok
curry-vel ízesítsük. Folyassuk rá a mézet, és forgassuk össze. Amikor a csirke
kellőképpen megpirult adjuk hozzá a felszeletelt zöldségeket, és még pár percig
pirítsuk. Így a zöldségek roppanósak maradnak. A rizstésztát főzzük kb. 15
percig húsleveslében.
Könnyen
és gyorsan elkészíthető, egészséges főétel.
Elkészítési
idő: 30 perc
Kalóriatartalom:
1553 kcal 388 kcal/adag
4
adag
520 g csirke (582,4 kcal)
150 g uborka (22,5 kcal)
150 g ananász (53 kcal)
100 g piros kaliforniai
paprika (26 kcal)
100 g újhagyma (32 kcal)
100 g sárgarépa (41 kcal)
60 g méz (182,4 kcal)
35 g pikáns csírakeverék
(6,3 kcal)
4 (28g) evőkanál
szójaszósz (18,48 kcal)
2 teáskanál (2,5g) Bangkok
curry (6,5 kcal)
1 evőkanál (8g) chili
szósz (6 kcal)
Köret:
150 g rizstészta (546
kcal)
5 dl húsleveslé (30 kcal)
By
Salubrity
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése