Hozzávalók:
100
g túró
60+20g
grépfrút
45
g natúr joghurt
4
db (35g) Gullon Fibre keksz
3
db (10g) dióbél
50
g méz
2
(10g) teáskanál narancslé
1
teáskanál (4g) reszelt csokoládé
Először
a grépfrútot pucoljuk meg és a vékony hártyát is távolítsuk el róla. A kekszet
és a dióbelet daráljuk össze. A túrót a joghurttal és a narancslével keverjük
össze. Vegyünk egy üvegpoharat és az aljába a méz felét öntsük bele. Ezután a
kekszes részből tegyünk rá egy réteget, majd a túrós részből, végül a
grépfrútból. Ismételjük meg, a tetejére egész grépfrútot tegyünk, és reszeljünk
rá csokoládét.
Elkészítési
idő: 10 perc
Kalóriatartalom:
517,86 kcal
1
adag
100
g túró (76 kcal)
60+20g
grépfrút (28,8 kcal)
50
g méz (152 kcal)
45
g natúr joghurt (25,2 kcal)
4
db (35g) Gullon Fibre keksz (151,2 kcal)
3
db (10g) dióbél (61,8 kcal)
2
(10g) teáskanál narancslé (4,5 kcal)
1
teáskanál (4g) reszelt csokoládé (18,36kcal)
By
Salubrity
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése