2012. szeptember 4., kedd

Diéta- és Szépség Expo


Hallottatok már a Diéta- és Szépség Expo-ról, mely 2012. október 13-14-én kerül megrendezésre a Millenáris Park „B” csarnokában?

Ha ellátogatsz a rendezvényre, akkor VELÜNK is találkozhatsz, ahol tanácsokat adunk az érdeklődőknek, és egészséges receptjeinket is bemutatjuk!:)


Íme egy-két szó az Expo-ról:

A rendezvény egyrészt az egészséges életmódról szól, ami természetesen nekünk is felkeltette az érdeklődésünket. A nem megfelelő életmód, táplálkozás és az ezzel járó túlsúly súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet. A magyar lakosság 60%-át érinti ez a probléma, felnőtteket és gyerekeket egyaránt. A statisztikák szerint Eu-n belül hazánk az 5. helyen áll a túlsúlyos vagy elhízott emberek arányát tekintve.
A fogyni vágyóknak lehetőségük van megismerni és kipróbálni a legújabb módszereket,  szakemberekkel, orvosokkal konzultálhatnak, akik segítenek a megfelelő program kiválasztásában. Emellett összegyűjtötték mindazokat a termékeket, módszereket, eljárásokat,  amelyek ma Magyarországon elérhetőek, amelyek között mindenki megtalálhatja a számára sikeres alakformálást.

„Nem véletlen, hogy a fitt életmód, a különböző módszerek népszerűsége töretlen, még a gazdasági válság éveiben is. Miközben számos ismert márka és módszer létezik az egészséges életmód elérésére nincs olyan nagyszabású, jól szervezett és tömegeket megmozgató rendezvény az országban, ahol egy helyen találkozhatnak az egészségesebb életre vágyók a rendelkezésre álló termékekkel, szakmai ismeretekkel, életvezetési tanácsokkal.”

Másrészt kiállítás és élmény is egyben! „A rendezvény nemcsak egybegyűjti az egészséges életmódot szolgáltatásként vagy termékként kínáló vállalkozásokat, de színes programokkal, a fitt-iparágban ismert sztárokkal is várják az érdeklődőket.
A rendezvény szakmai felügyelet bevonásával zajlik, hitelességét a résztvevő szakértők, a különböző módszerek mesterei is garantálják.”

Fogyókúra-, egészséges életmód-, szépségprogram. Tartsd magad formában egész évben!

További részletekért katt a következő linkekre:


Reméljük találkozunk a Diéta- és Szépség Expon! :)

By Salubrity

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése