Gluténmentes csokisüti
Hozzávalók:
90 g amaránt liszt
35 g kölesliszt
50 g nyírfacukor
120 g teavaj
30 g szeletelt mandula
100g diabetikus csokoládé
3 db tojás
Az elkészítése nagyon egyszerű. A
csokoládét forró gőz felett olvasszuk meg, és adjuk hozzá folyamatos keverés
mellett a teavajat, a nyírfacukrot és a felvert tojásokat. Ezután a lisztkeverékkel
is összeöntjük, és hozzáadjuk a mandulát is. Kivajazott tálba tesszük, és 30
percig sütjük. Miután elkészült lekvárral tálaljuk.
Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 2300 Kcal 385
Kcal/adag
Költség: 1300 Ft 220 Ft/adag
6 adag
By Salubrity
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése