2012. augusztus 9., csütörtök


Biomarkt

A héten szabadságon vagyunk, így tegnap ellátogattunk Bécsbe. Már előre elterveztük, hogy a sok nevezetesség mellett egy bioboltba is ellátogatunk. A Mariahilferstrasse-val párhuzamos utcában, a Lindengasse-ban találtunk rá a Denn's Biomarkt nevű "kis" üzletre. Egyébként Bécs négy különböző pontján megtalálható ez a bolt. Neten is meg tudjátok tekinteni: http://www.denns-biomarkt.at/ .




Hatalmas választékkal rendelkezik. Minden ami bio. Friss gyümölcsök, zöldségek, felvágottak, sajtok,  tejtermékek, csokik, fűszerek és különböző biokozmetikumok is a termékpalettájukat színesítik. Ha ellátogattok ide, mindenképpen 1-1,5 órát szenteljetek, nem csak azért, mert hatalmas az üzlet, azért is mert sok terméken csak németül van feltüntetve az összetétel. 




Hatalmas a csokiválaszték is, figyeljünk oda, mert nem minden "cukormentes", hiszen a bolt fő irányvonala a BIO. Legtöbb terméket nádcukorból készítik. 



A bioteákról is készítettünk egy képet:)


A mi csomagunk......



Ezeket a termékeket vásároltuk meg. Inkább a lekvárok, és a különböző finom, kenyérre kenhető termékek érdekeltek minket. 







Ajánlom mindenkinek, hogy látogasson el ide ha van rá lehetősége! Már mi is tervezgetjük, hogy mikor lehetne újra visszamenni, természetesen nem csak a Bioélmény miatt, hanem a sok látnivaló és a főváros nyüzsgő hangulata miatt!:)

By Salubrity

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése