2012. július 28., szombat


Hawaii csirke mogyorós rizzsel



Hozzávalók:
50 g pörkölt földimogyoró
80 g sárga húsú amerikai paprika
55 g újhagyma
120 g trappista sajt
100 g borjú párizsi
600 g csirkemell
250 g ananász
200 g barna rizs
1 teáskanál olíva olaj
1 teáskanál Curry
3 csipet só
3 csipet bors

Elsőként a barna rizst főzzük meg vízben, minden ízesítés nélkül. A mogyorót pirítsuk meg az apró kockákra vágott paprikával, olíva olajon 5-6 percig. Keverjük össze a megfőtt rizzsel és ízlés szerint curryvel fűszerezzük. A csirkemellekbe vágjunk zsebeket, és tegyünk bele egy-egy szelet párizsit és sajtot. A zsebeket fogpiszkálóval zárjuk le a könnyebb sütés érdekében. Sózzuk, borsozzuk a húsok mindkét oldalát, majd alacsony lángon, serpenyőben, fedő alatt süssük kb. 15-20 percig. Amikor elkészült a hús, a megmaradt zsiradékban pirítsuk meg az apróra vágott újhagymát és a karikákra vágott ananászt. Könnyű étel, egészséges alapanyagokból. 








Elkészítési idő: 1 óra
Kalóriatartalom: 2900 kcal 725 kcal/ adag
Ár: 1600 Ft 400 Ft/adag

By Salubrity


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése